Montering

1) Volare, Disney, Yipeeh - 95 %

Cyklar från Volare, Disney och Yipeeh som är 95% monterade är nästan färdiga att cykla på när de plockas upp ur kartongen. Det enda du själv behöver montera är styret och pedalerna. Om din cykel är utrustad med pakethållare fram, cykelkorg, handbroms, lyse, cykelstång eller stödhjul så behöver dessa också monteras.

Du behöver flera blocknycklar eller en skiftnyckel, insexnycklar och en tång (gärna en rak spetstång som du både kan greppa tag om delar med under monteringen men som du också kan knipsa av plaststrips och emballage med när du packar upp cykeln, utan att riskera att repa ramen, vilket annars är lätt med exempelvis en vass sax). Om du ska montera pakethållare, handbromsar osv. så behöver du också en stjärnmejsel. För att öppna eventuellt lyse för att sätta i batterier kan en platt skruvmejsel behövas.


Montering

2) Volare, Disney, Yipeeh - 85 %

På Volares cyklar som är 85% monterade behöver man själv montera styret, framhjulet, stänkskärmen fram, sadel, pedaler och eventuellt också pakethållare fram, cykelkorg, handbroms, lyse, cykelstång och stödhjul om sådana finns. 

Du behöver en stjärnmejsel och en platt skruvmejsel, flera blocknycklar eller en skiftnyckel, insexnycklar och en tång (gärna en rak spetstång som du både kan greppa tag om delar med under monteringen men som du också kan knipsa av plaststrips och emballage med när du packar upp cykeln, utan att riskera att repa ramen, vilket annars är lätt med exempelvis en vass sax).


Montering

 

 

3) Dinobikes - 85 %


4) Banwood - 85 %

På Banwoods cyklar behöver sadel, styre samt framhjul monteras. Detta görs enkelt med hjälp av de redskap som kommer med i paketet. 


Montering

5) Sunbee


6) My Hood

My Hood's kickbikes för trick/stunts kommer i två delar. Här skall strystången fästas över framhjulet med hjälp av en insexsnyckel enligt videon nedan. My Hood's övriga sparkcyklar är förmonterade och viks enkels upp för direkt användning.


Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt