Volare - Barncyklar med kvalitet och design i fokus

Volare

Cyklar med hög kvalitet och rolig design gör barn glada världen över!

Volare är ett holländskt varumärke som förser barn över hela världen med säkra, stabila cyklar med rolig design. Volare tillverkar cyklar för de allra minsta nybörjarna som kräver balanscyklar, likaväl som för tonåringingar eller vuxna som fortfarande har barnasinnet kvar. Barncyklarna från Volare håller hög kvalitet och är ofta försedda med välkända, kvalitetsdelar som bl.a Shimano Nexus-växlar och Tektro-bromsar. Alla cyklar är som minst 85% monterade vid leverans, flera av dem till och med 95%, vilket underlättar enormt för dig som konsument.

Till Volares Hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 134 produkter | Sida 1 av 5 |
Babyshark - 10 Tum Cykel 1.569 kr Köp
Finns i lager
134 produkter | Sida 1 av 5 | Framåt Bakåt

Volare ägs av det holländska bolaget Kubbinga. Om du letar efter roliga produkter så är Kubbinga och Volares barncyklar något för dig! Kubbinga vet vad barn vill ha. De följer ständigt de pågående och kommande trenderna för barn och ser alltid till att ligga med i tiden för att kunna erbjuda sina kunder moderna cyklar för barn. Faktum är att barn har en stor inverkan i deras design och sedan 1948 har Kubbinga tagit hänsyn till barns behov vid tillverkning av cyklar. 

Volare har cyklar för ett växande barn alla perioder i livet. Deras sortiment sträcker sig inte bara från 10"-28", dom har även balanscyklar, sparkcyklar, trehjulingar och go karts för att se till att det finns något för alla. Självklart har de också många fina, matchande cykelhjälmar till sina cykelmodeller. Bland modellerna hittar du allt ifrån söta, rosa cyklar med gulliga motiv av blommor och fräcka barncyklar som påminner som crossmotorcyklar till till supermoderna stadscyklar med häftiga, unika detaljer. 

Volare's cyklar säljs i över 22 länder världen över och siffran stiger kontinuerligt. Cyklarna designas av Kubbinga i Holland och tillverkas sedan i deras fabrik i Filippinerna. Både produktion och färdig produkt kvalitetstestas ständigt och den färdiga produkten är även certifierad av utomstående institut som TÜV och SGS.