Scootrar och sparkcyklar från Yedoo 

Yedoo

Yedoo står för passion av rörelse på två hjul!

Yedoo har dedikerat 15 år åt sina scootrar och andra produkter på två hjul. Allt började år 1998 med en resa till Las Vegas "Sport Show" där de blev imponerade av mängden inlines, skateboards och framförallt scooters. De noterade att dessa transportmedel saknades i Tjeckien som de kom från och bestämde sig därför för att göra något åt saken. Deras första prototyper testades direkt av användare som gav värdefull feedback och förslag på vidareutveckling. Efter en tid hade behovet av andra innovativa lösningar multiplicerats vilket tvingade dem att förbättra sitt koncept, vilket ledde till att deras team började att växa. 

Till Yedoo's Hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 9 produkter | Sida 1 av 1 |
9 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Till en början fokuserade de helt och hållet på att ta fram och sälja scootrar, utan att oroa sig för något annat. Men efter att scootrar och balanscyklar hade blivit populära även i Tjeckien kände de att de var tvungna att på något vis stå ut ur mängden - De var tvungna att skaffa sig ett namn. Efter många olika förslag valde till slut Yedoo, som kom ifrån det tjeckiska uttrycket "jeduuu" vilket man brukar kunna klämma ur sig när man färdas riktigt snabbt på en scooter. 

Idag säljs Yedoo över hela världen. Du kan hitta glada användare hela vägen från Madrid till Tokyo. I Tjeckien har Yedoos scootrar dessutom blivit en del av det fantastiska, tecknade programmet Čtyřlístek (Fyrklövern) där de används av de fyra påhittade karaktärerna.